Englanninkieliseltä sivustoltamme löytyy seuraavia kokonaisuuksia:

Verkkokauppa-linkistä pääset ostamaan nuotteja, kokoelmia ja kirjoja. Kirjavälityksen ylläpitämässä kaupassa on listattu myynnissä olevat nuotit tuoteryhmittäin, myös pdf:t ja muut digitaaliset julkaisut.

About us -sivuilla on tarkemmat yhteystietomme, lista edustajistamme ulkomailla sekä tietoa yrityksestämme ja sen historiasta.

Publications-sivulla esitellään viimeisimmät nuottijulkaisut. Sieltä pääset myös katsomaan, mitä Colourstrings-menetelmään liittyvää materiaalia olemme julkaisseet ja lukemaan lisää metodista. How to order -linkki kertoo tiedot jälleenmyyjistämme eri maissa

Composers & Works -sivuilla esitellään kustantamiamme säveltäjiä. Siellä voi kuunnella ääninäytteitä, selata teoslistauksia sekä tutustua partituureihin. Säveltäjälistaus edustaa valikoimaa niistä säveltäjistä, joiden teoksia on sekä verkkokaupassa että vuokraluettelossamme. Kaikki kustantamamme teokset ovat kuitenkin saatavissa esim. arkistokopioina.

Hire materials
 -osaston hakutoiminnolla voit etsiä vuokramateriaaleja (ensemble- ja orkesteriteokset). Teokset, joiden esittämiseen tarvitaan enemmän kuin 5 soittajaa, ovat pääosin vuokrattavissa – sitä pienemmille kokoonpanoille kirjoitetut  teokset ovat myynnissä verkkokaupassamme. Poikkeuksiakin tosin on: kuoronuotit ovat pääosin myyntimateriaalia, ja myymme myös joidenkin orkesteriteosten stemmoja ja partituureja.

Newsletter-sivulta voit ladata uusimman englanninkielisen Highlights-tiedotuslehtemme, lukea lehdissä aiemmin julkaistuja artikkeleita (Archive), kuunnella ääninäytteitä sekä etsiä lisämateriaalia viimeisimmän lehden aiheista.

Tietoa meistä

Fennica Gehrman on johtava suomalainen musiikkikustantamo ja ruotsalaisen Gehrmans Musikförlag Ab:n tytäryritys. Kustannusluettelomme kattaa mm. Edition Fazerin, Warner/Chappell Music Finlandin ja Edition Loven taidemusiikin katalogit, ja solmimme aktiivisesti myös uusia kustannussopimuksia.

Valikoimastamme löytyy suomalaista ja virolaista taidemusiikkia Tulindbergistä ja Sibeliuksesta aina Einojuhani Rautavaaraan, Kalevi Ahoon ja Lotta Wennäkoskeen asti. Julkaisemme myös kuoromusiikkia, laulukokoelmia ja pedagogista materiaalia, mm. Colourstrings-metodiin liittyviä kirjoja. Nuotteja voi ostaa Kirjavälityksen ylläpitämästä verkkokaupasta, ja niitä voi myös tilata musiikkiliikkeiden, mm. Ostinaton tai F-Musiikin kautta. Verkkokaupassa on edustettuna laaja valikoima nuottijulkaisuaja, myös digitaalisessa muodossa. Jos et löydä haluamaasi nuottia, ota yhteyttä osoitteseen tuotanto(at)fennicagehrman.fi tilataksesi arkistokopioita.